dinsdag 1 januari 2013

Rustig dagje

Vandaag is iedereen lekker rustig van start gegaan en tegen de tijd dat we allemaal opgestart waren was het tijd om naar het ziekenhuis te gaan.
Twan ging deze keer mee en opa was weer een klein beetje opgeknapt en had niets van het vuurwerk geweld meegekregen. Hij had gewoon heerlijk liggen slapen;-)
Wel heeft pa het zuurstofslangetje uit zijn neus gehaald en zijn we een stukje met hem wezen wandelen.

De arts komt morgen weer langs en het leek ons wel handig als hij dan kon zeggen dat hij zonder zuurstof kan en ook al aan de wandel is geweest.
En het ging allemaal goed zonder extra zuurstof, dus dat is mooi.

Terug uit het ziekenhuis zijn we richting Barbara, W.J. en de kids gegaan, we willen nog even van ze genieten voordat ze morgen naar huis gaan.
We hebben nog heerlijk zitten kletsen onder het genot van een biertje, daarna met zijn vieren nog een lekker stuk gezwommen.
Daarna hebben we afgesloten met een toost op de heerlijke vakantie die we hebben gehad en de gezellige tijd die we met elkaar hebben doorgebracht.

Twan blijft nog eventjes als wij weer terug gaan om met ma weer naar het ziekenhuis te gaan. Wel nemen we alvast afscheid van Tobias en Alisa en dat is toch iedere keer weer een vervelend moment.
Redmer besluit thuis te blijven voor het geval Twan niet zo lekker gaat na zijn afscheid en ik ga met Max, Chris en oma wederom naar het ziekenhuis.
Voordat we weg willen rijden komen Barbara en W.J. langs om Max en mams gedag te zeggen en om te vragen of wij ze orgen naar het vliegveld willen brengen, natuurlijk willen we dat, tot morgen.

Na het bezoek  (pa is nog een keer wezen wandelen) hebben we Redmer en Twan opgehaald, we gaan lekker uit eten bij De Kleine Wereld. We hebben hier lekker gegeten al merken we wel dat ma moe is en Twan is ook niet helemaal in zijn element, hij is een beetje verdrietig.
Hij heeft vanmiddag uiteindelijk zijn vriend Tobias gedag moeten zeggen en dat vonden ze allebei niet leuk. Maar helaas, aan alle leuke dingen komt een eind en gelukkig is er skype!

Na het eten gaan we lekker ons bed in, morgen moeten Redmer en ik er vroeg uit om de familie van Deijck weg te brengen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten