zaterdag 29 december 2012

Christoffelberg en Cas Abao

Vandaag moesten de mannen wederom vroeg hun bed uit 06.30u (vrij wil), want ze wilden de Christoffelberg beklimmen. En als je dat wil doen kan je dat het beste 's ochtends vroeg doen ivm de warmte.


Aangezien het bij ons vandaan een uurtje rijden is vertrokken ze dus om 07.00u;-( Max, Barbara, Alisa en ik hadden besloten dat we heel goed zonder deze ervaring konden en zijn pas rond half 10 vertrokken;-) richting Cas Abao Beach! Wij genieten alvast van zon, zee, vissen en natuurlijk een lekker drankje voordat de mannen zich na de klim bij ons voegen.
Het was zeer de moeite waard vonden ze, al viel het hier en daar toch wel een beetje tegen. Op sommige stukken, met name het laatste stuk, heb je echt handen en voeten nodig en goede schoenen zijn dan ook echt aan te raden + een flesje drinken.

Met honger en dorst ploften ze bij ons neer om dus maar gelijk wat te eten en te drinken te bestellen.
De rest van de dag hebben we lekker genoten van elkaars gezelsschap en weer hebben we schitterende vissen gezien onder water. Het maakt op Curacao niet uit waar je het water in gaat, overal kan je genieten van de onderwaterpracht!


Rond half 5 de boel maar weer bij elkaar geraapt en weer naar huis, waar we lekker pasta hebben gegeten.

Pa voelt zich nog steeds niet helemaal lekker, dus hebben ze weer een dagje bij het appartement doorgebracht. Ma zwemt 's ochtends haar baantjes in de zee en daarna gaan ze heerlijk op de ligstoel of in de hangmat van het zonnetje genieten. Ja ook zij komen de dag wel door;-)

1 opmerking:

  1. Klinkt echt allemaal geweldig hoor! Zo zou ik ook wel de dagen doorkomen en wat betreft die berg.....natuurlijk had ik die NIET beklommen. hahahaha.
    Jammer dat je vader zich nog steeds niet helemaal top voelt. Dat is toch niet helemaal genieten maar ik geloof best dat zij zich wel prima weten te vermaken.
    Ben weer benieuwd naar de volgende dag

    BeantwoordenVerwijderen