donderdag 6 december 2012

Het is bijna zover!!

Ja hoor het aftellen is begonnen, over iets meer dan twee weken reizen we met zijn allen af naar Curacao.
We gaan daar heerlijk Kerst en Oud en Nieuw vieren en wat het zo bijzonder maakt is dat paps en mams ook mee gaan (en dat op 80-jarige leeftijd).
Barbara en Willem-Jan komen ook vanuit Florida en logeren bij de ouders van Barbara. Wij hebben op loopafstand van de familie twee appartementen gehuurd bij Limestone Holiday, zodat we de deuren bij elkaar plat kunnen lopen en Twan gewoon heerlijk aan de boemel kan met zijn vriend Tobias en zijn zusje Alisa. Tobias heeft al genoeg ideeën om met Twan te gaan doen, dus dat gaat vast en zeker een gezellige boel worden.

De laatste voorbereidingen zijn we aan het treffen. Zo moesten er nieuwe Esta verklaringen aangevraagd worden omdat we via Miami vliegen, de taxi die ons naar Brussel Airport brengt is geregeld, de laatste zomerkleding is besteld (dat is best moeilijk in de winter, maar niet onmogelijk hahaha).
Voor Ziva hebben we ook een goed opvangadres gevonden, zij mag bij haar  mama en grote zus gaan logeren, dus ook daar hoeven we ons geen zorgen om te maken.

De kerstkado's zijn ook besteld, onderweg of al in gedeeltes afgeleverd. Nu maar hopen dat alles op tijd geleverd wordt, anders moeten er nog dingen nagestuurd worden!

Ja we kijken er enorm naar uit en kunnen niet wachten tot het zover is, maar gelukkig gaat de tijd snel;-)

1 opmerking: